Betrouwbaar bouwkostenadvies nodig?

Betrouwbaar bouwkostenadvies nodig?

Bouwkosten vooraf berekenen en tijdens de bouw in de gaten houden is een lastige onderneming. Om die reden komt het vaak voor dat budgetten ruim overschreden worden, terwijl dit in de meeste gevallen niet hoeft.

Veel voorkomende oorzaken zijn vergeten onderdelen, verkeerd berekend of een onjuiste inschatting. Door de juiste adviseurs in te schakelen kunt u zich veel geld en ellende besparen.

Wij zijn een onafhankelijk en veelzijdig adviesbureau op het gebied van bouwkostenadvies.
Avk bouwpartners biedt opdrachtgevers ondersteuning vanaf het eerste idee, tijdens de ontwerpfase, tot aan de oplevering van het gebouw.

Voor aannemers/bouwbedrijven hebben wij een aparte website
www.avkcalculatie.nl

Wat kunnen wij met bouwkostenadvies voor u betekenen?

Doormiddel van onze kostenramingen en begrotingen krijgt u in de beginfase al een duidelijk beeld van de projectkosten. Op deze manier kunnen mogelijke kostenoverschrijdingen tijdig worden gesignaleerd en indien nodig bijgestuurd worden.

Het is vanzelfsprekend dat wij u tijdens het gehele kostenproces kunnen begeleiden, zodat er een ontwerptraject ontstaat welke binnen uw budget blijft. Daarnaast kunt u ons ook betrekken bij het selecteren en contracteren van ontwerpende en uitvoerende partijen.

Tussen de bouwfases door kunnen wij u tijdig inzicht geven in welke bouwmethodiek of welke (materiaal)keuzes het meest efficiënt en economisch is om toe te passen.

U wilt als particulier bouwen of verbouwen

U hebt de besloten om een huis te laten bouwen of te verbouwen. Maar watkost een woning? Rekent de aannemer een juist bedrag? Waarom is het zo duur? Kan het goedkoper? Wat moet ik investeren? Welke kosten komen er allemaal nog bij met nieuwbouw? Krijg ik de juiste kwaliteit?

Dit zijn vragen waar u tegenaan kan lopen op het moment dat u gaat bouwen of verbouwen. AvK Bouwpartners helpt u verder met antwoorden op deze vragen.

Door onze jarenlange ervaring in het berekenen van bouwkosten kunnen wij in een zeer vroeg stadium de kosten van uw nieuwbouw of verbouwing berekenen. Door deze aanpak krijgt u inzicht of het plan/project haalbaar is en dat voorkomt teleurstelling in een latere fase.

Tijdens de ontwerpfase zal getoetst worden of de bouwplannen nog steeds passen binnen het budget. Tevens verzorgen wij de technische omschrijvingen en bestekken om de kwaliteit en regelgevingen goed vast te kunnen leggen en u niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Gaat u bouwen of verbouwen en kunt u extra ondersteuning gebruiken bij het berekenen van uw bouwkosten? Neem dan nu contact op via ons contact formulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bouwcalculatie voor de particuliere klant

Wat kost een woning? Rekent de aannemer het juiste bedrag? Kan het ook goedkoper? En wat moet ik investeren? Welke kosten komen er allemaal nog bij met nieuwbouw? En krijg ik wel de juiste kwaliteit? Het zijn allemaal vragen waar u tegenaan loopt bij nieuwbouw of een verbouwing. Bouwkundig adviesbureau AvK Bouwpartners is u van dienst met de antwoorden op deze en vele andere vragen.

Controle aannemersbegrotingen

U hebt een ontwerp en laat een aannemer een prijsopgave doen. Hoe weet u nu of die aannemer een realistische prijs opgeeft? Laat ons als bouwkundig adviesbureau er naar kijken en wij screenende begroting voor u en geven aan waar eventuele knelpunten zitten.

Documentatie aanvraag

HomeDienstenBetrouwbaar bouwkostenadvies nodig?

(Bezoek)adres

AvK Bouwpartners B.V.
Molenstraat 55b
7471 CK GOOR
T 0547 - 273 703
F 0547 - 271 591
E info@avkbouwpartners.nl