Opzoek naar een bouwkundig tekenbureau?

Opzoek naar een bouwkundig tekenbureau?

Hebt u een idee voor een nieuwbouw huis of verbouwing, dan kunnen wij u het bouwkundig tekenwerk leveren.
Het bouwkundig tekenwerk kunnen wij aanleveren in zowel 2d als 3d.

Het zoeken naar een bouwkundig tekenbureau dat begrijpt wat u wilt is een lastige opgave. Vaak wordt men aangetrokken door een bepaalde ontwerpstijl. AvK Bouwpartners kenmerkt zich niet door een bepaalde ontwerpstijl, maar een goede analyse van de opdracht.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek om meer te horen over uw ideeën.
Door deze persoonlijke aanpak krijgen wij een goed beeld van wat uw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij de uitstraling en functionaliteit van het gekozen ontwerp deskundig en technisch uitwerken.

Naast het ontwerp hebben we in de bouw te maken met allerhande wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit, de Woningwet en het bouwstoffenbesluit.
Wij zorgen er voor dat het bouwkundig tekenwerk voldoet aan deze regelgeving.
Het ontwerp en de bouwkundige uitwerking vormen de basis voor het gehele bouwproces.

De kwaliteit van ons tekenbureau vindt u terug tijdens de realisatie van uw bouwproject en in het positieve verloop van de bouwvergunningaanvraag.
Omdat knelpunten in het bouwproject in een vroeg stadium worden uitgezocht, zullen gemeentes makkelijker een bouwvergunning afgeven.

AvK Bouwpartners: specialist in bouwkundig tekenwerk

Wij verzorgen al jaren bouwkundig tekenwerk voor zowel particulieren als ondernemingen. Het tekenwerk wordt opgemaakt in de programma’s AutoCad (2d) of Revit (3d). Onze vakkundige tekenaars zijn in staat een bouwproject geheel in 3d te moduleren.

Onze kracht zit in het bouwtechnisch uitwerken van ideeën en ontwerpen waarin wij actuele bouwtechnieken toepassen en letten op de bouwkosten. Met ons als uw bouwpartner bent u zeker van een bouwkundig ontwerp en tekenwerk dat voldoet aan uw wensen en tevens aan alle technische eisen.
Ons bouwkundig tekenwerk is de fundering voor het verdere bouwproces.

Wat kan AvK Bouwpartners nog meer voor u betekenen

Door onze gevarieerde teamsamenstelling kunnen wij u in elk stadium van de bouw van dienst zijn. Naast het bouwkundig tekenwerk verzorgen wij calculaties, bestekken, planningen, bouwkundige adviezen en bewaken wij het totale proces voor u.
Kortom, AvK Bouwpartners is uw bouwpartner tijdens het gehele bouwproject.

Documentatie aanvraag

HomeDienstenOpzoek naar een bouwkundig tekenbureau?

(Bezoek)adres

AvK Bouwpartners B.V.
Molenstraat 55b
7471 CK GOOR
T 0547 - 273 703
F 0547 - 271 591
E info@avkbouwpartners.nl