STABU bestek de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing

STABU bestek de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing

Voordat u start met een nieuwbouwproject of verbouwing heeft u een STABU bestek nodig. In het STABU bestek, ook wel bouwbestek genoemd, worden alle onderdelen beschreven die belangrijk zijn voor de bouw of verbouwing.

In de praktijk wordt het STABU bestek ook vaak gebruikt als onderdeel van het contract tussen u als opdrachtgever en de aannemer.

Door constante verandering in de regelgeving is het een lastige en tijdrovende klus. Wij raden aan om het bestek te laten schrijven door een professional. AvK Bouwpartners kan dit voor u schrijven, zodat u achteraf niet voor dure verrassingen of onverwachte uitgaven komt te staan.

STABU bestek

Een STABU bestek is een essentieel onderdeel van een bouwproces. In dit STABU bestek zijn alle ontwerpen, relevante aspecten (zoals juridische en administratieve aspecten) en materialen opgenomen.

Het vormt het uitgangspunt voor de uitvoerende partijen van het project. Het mag duidelijk zijn dat de kwaliteit van het eindproduct nauw samenhangt met de kwaliteit van het STABU bestek.

Bespaar tijd en geld en laat ons uw bouwbestek schrijven

AvK Bouwpartners heeft jarenlange ervaring met het schrijven STABU bestekken. Wij schrijven uw bestek altijd volgens de laatste STABU catalogus, zodat u altijd een up-to-date bestek krijgt. Met ons als partner bent u er zeker van dat alles wat bij de bouw komt kijken al in de voorbereiding goed is afgestemd en omschreven. De stabiele basis voor het verdere bouwproces is hiermee gelegd. Uiteraard is het mogelijk dat onze specialisten u ook tijdens de bouw begeleiden en adviseren.

Wij kunnen voor u de volgende bestekken opstellen:
- Bouwbestek
- Installatiebestek
- Sloopbestek
- Bureaubestek
- Referentiebestek
- Deelbestek
- Moederbestek

Technische omschrijving

Naast het standaard Stabu-bestek bieden wij van AvK Bouwpartners de mogelijkheid om u de technische omschrijvingen te leveren. Dit is zowel mogelijk in de ontwerpfase als in de bestekfase.

In een technische omschrijving in de ontwerpfase zijn de bouwkundige oplossingen van het ontwerp van een bouwproject op elementniveau opgenomen. Hiermee biedt deze omschrijving een goed inzicht waarmee het verdere ontwerp van een bouwproject efficiënter kan verlopen. Daarnaast biedt een technische omschrijving in deze fase belangrijke informatie voor een optimale kostentoetsing (VO-kostenraming).

Meer informatie?

Hebt u vragen over bouwbestek of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte, dan kunt u ons zowel telefonisch als via de mail bereiken.

Om een passende offerte te kunnen opstellen is het van belang dat u uw bouwproject en wensen zo uitvoerig mogelijk beschrijft. Op basis van uw informatie kunnen wij een ureninschatting maken of een projectprijs voor een Stabu bestek.

Documentatie aanvraag

HomeDienstenSTABU bestek de basis voor uw nieuwbouw of verbouwing

(Bezoek)adres

AvK Bouwpartners B.V.
Molenstraat 55b
7471 CK GOOR
T 0547 - 273 703
F 0547 - 271 591
E info@avkbouwpartners.nl