Over AvK

Over AvK

De keuze voor een bouwkundig adviesbureau is een serieuze aangelegenheid. Kwaliteit is één ding, maar zeker zo belangrijk zijn de mensen van de onderneming. De kans is namelijk groot dat u samen een langdurig traject ingaat en dan is het wel zo prettig als u goed met elkaar overweg kunt.

Het bureau

AvK Bouwpartners is een allround bouwkundig adviesbureau en werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dankzij de bijzondere combinatie van de diensten en onze persoonlijke aanpak, bereiken we bij AvK Bouwpartners een hoge mate van efficiency.

De mensen

AvK Bouwpartners is in handen van Arrian van Kooten. Daarnaast zijn er in totaal 5 mensen werkzaam in ons team, stuk voor stuk in verschillende disciplines. Onze uitgebreide kennis en ervaring en ons nagenoeg onuitputtelijk enthousiasme zorgen ervoor dat iedere aanvraag en opdracht tot in detail wordt uitgewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en een uitstekende service.

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u meer weten over ons bureau en ons team of bent u geïnteresseerd wat ons bouwkundig adviesbureau voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laatste nieuws

Vacature Bouwkundig..

Vacature Bouwkundig Tekenaar

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij de bouwkundig tekenaar die AvK Bouwpartners BV zoekt!

Lees verder

Onze nieuwe advertentie!

Onze nieuwe advertentie!

Onze nieuwe advertentie van AvK Bouwpartners!

Lees verder

Architecten halen veel..

Architecten halen veel werk in woningbouw binnen

Den Haag - Architecten krijgen het weer drukker. Volgens het CBS hebben ze sinds 2011 niet meer zoveel nieuwe opdrachten..

Lees verder

ABN Amro voorziet fors..

ABN Amro voorziet fors betere woningmarkt

Amsterdam - ABN Amro verwacht dat het aantal woningverkopen dit jaar met 10 procent toeneemt. Eind vorig jaar ging het..

Lees verder

Documentatie aanvraag

HomeOver AvK

(Bezoek)adres

AvK Bouwpartners B.V.
Molenstraat 55b
7471 CK GOOR
T 0547 - 273 703
F 0547 - 271 591
E info@avkbouwpartners.nl