Bouwkundig Tekenaar

Bouwkundig Tekenaar

AvK Bouwpartners BV is een bedrijf dat zich richt op zowel particuliere sector als bedrijven. De specialiteit van dit bedrijf ligt op zowel het gebied van bouwkundige ontwerp/tekenwerk als bouwbegeleiding. Door de toename in opdrachten is er plaats voor een bouwkundig tekenaar ontstaan.

Functieomschrijving:
Als bouwkundig tekenaar houd je je bezig met het uitwerken van ontwerpen tot en met bouwvergunningtekeningen van afwisselende bouwprojecten. In deze functie verzorg je de aanvraag van bouwvergunningen en de daarbij behorende bouwbesluitberekeningen, zoals o.a. EPN berekening. Je werkt de bouwtekeningen uit tot bestektekeningen, het schrijven van bestekken in Stabu en het voeren van bouwbegeleiding behoort tot ontwikkelingsmogelijkheden. Wij zoeken een Tekenaar die niet alleen goed kan tekenen, maar ook goed kan communiceren en die een echte Bouwpartner voor de opdrachtgever kan zijn.

Functie-eisen:

Een afgeronde opleiding MBO of HBO bouwkunde (of bouwkundige richting), aangevuld met minimaal 2 jaarervaring in genoemde werkzaamheden. Je kunt zowel zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Verder ben je communicatief, nauwkeurig, resultaatgericht en een doorzetter. Je hebt ervaring met het tekenpakket Revit, AutoCad en MS- Office Word en Excel.

Wat bieden wij jou?

AvK Bouwpartners BV biedt je een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie. Je komt te werken in een stimulerende werkomgeving in een moderne en groeiende organisatie. Je kunt een bijdrage leveren in het verder opbouwen van AvK Bouwpartners BV naar een vooraanstaand bouwkundig adviesbureau. De organisatiekenmerkt zich door no-nonsense mentaliteit, korte lijnen en een prettige werksfeer. AvK Bouwpartners BV biedt je volop mogelijkheden aan tot ontplooiing door middel van interne- en/of externe opleidingen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je sollicitatiebrief + CV naar AvK Bouwpartners BV t.a.v. de heer A. van Kooten of per mail naar a.vankooten@avkbouwpartners.nl

Indien u vragen heeft betreffende deze functie kunt u tevens telefonisch of per mail contact opnemen met de heer A.van Kooten.

Laatste nieuws

Vacature Bouwkundig..

Vacature Bouwkundig Tekenaar

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij de bouwkundig tekenaar die AvK Bouwpartners BV zoekt!

Lees verder

Onze nieuwe advertentie!

Onze nieuwe advertentie!

Onze nieuwe advertentie van AvK Bouwpartners!

Lees verder

Architecten halen veel..

Architecten halen veel werk in woningbouw binnen

Den Haag - Architecten krijgen het weer drukker. Volgens het CBS hebben ze sinds 2011 niet meer zoveel nieuwe opdrachten..

Lees verder

ABN Amro voorziet fors..

ABN Amro voorziet fors betere woningmarkt

Amsterdam - ABN Amro verwacht dat het aantal woningverkopen dit jaar met 10 procent toeneemt. Eind vorig jaar ging het..

Lees verder

Documentatie aanvraag

HomeOver AvKBouwkundig Tekenaar

(Bezoek)adres

AvK Bouwpartners B.V.
Molenstraat 55b
7471 CK GOOR
T 0547 - 273 703
F 0547 - 271 591
E info@avkbouwpartners.nl