Door op de knop ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van de soorten cookies die in ons ​​privacy reglement worden beschreven.
DIENSTEN

Bouwbegeleiding

Steun en toeverlaat bij uw hele bouwproject

Wilt u ook tijdens de bouw een aanspreekpunt hebben richting aannemer of bouwbedrijf? AvK Bouwpartners staat u half.

Onze begeleiding kunt u zelf zo breed mogelijk maken. Denk aan adviezen tijdens de ontwerpfase, juridische ondersteuning bij contractvorming, toezicht op de kosten en we kunnen uw aanspreekpunt zijn tijdens de bouw. Dat bespaart u tijd, kosten en ergernis.

Bouwpartner in drie fases

AvK Bouwpartners biedt begeleiding aan in drie verschillende fases van uw bouwproject. De verschillende fases zijn de ontwerpfase, de aanbestedingsfase en de uitvoeringsfase. Dat kan nieuwbouw zijn, maar ook renovatie en onderhoud.

Ontwerpfase

De ontwerpfase begint met het opstellen van een programma van eisen. Daarnaast kunnen wij u bijstaan in de keuze voor een architect. Vervolgens toetsen wij de contracten zodat faalkosten tijdens de uitvoering voorkomen kunnen worden.

Voor herbestemming en herhuisvesting is het van belang om, indien uw vastgoed tijdens de uitvoering in gebruik blijft, een goede afstemming te organiseren tussen gebruikers en uitvoerende partijen. Dit begint al in de ontwerpfase en wordt doorgezet in de vervolgfases.

De aanbestedingsfase

In de aanbestedingsfase is onze bouwbegeleiding gericht op de keuze voor een aannemer. Ook kunnen wij de begroting(en) van aannemers en onderaannemers voor u vergelijken, zodat u een onderbouwde beslissing kunt maken.

De uitvoeringsfase

Tijdens de uitvoering bewaakt AvK de planning en de controleert het werk van de aannemer. Ook in deze fase zijn de bouwkosten de rode draad; wij bewaken ze en maken de verschillen inzichtelijk.

DIENSTEN

Wij zijn u graag nog meer van dienst

Adviseren
Regelgeving, juridische kwesties, toetsing. Het komt allemaal op u af tijdens een bouwproject. AvK Bouwparnters helpt.
Ontwerp
Van schets tot definitief ontwerp: AvK Bouwpartners zet uw ideeën om in een deskundige technische bouwtekening.
Visualiseren
Een tekening blijft een een tekening. Maar met een artist impression of 3D-print wordt pas echt duidelijk hoe uw bouwproject eruit gaat zien.

Liever maar één aanspreekpunt tijdens de bouw?

Uw eigen vertrouwenspersoon tijdens het bouwproces.
Sterk landelijk netwerk met bijzondere lokale kennis.
Jarenlange ervaring in alle bouwsectoren.