Door op de knop ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van de soorten cookies die in ons ​​privacy reglement worden beschreven.
OVER ONS

AvK Bouwpartners

AvK Bouwpartners is een bouwkundig adviesbureau

AvK Bouwpartners is al sinds 2008 een bouwkundig adviesbureau dat u op uiteenlopende gebieden voorziet van bouwbegeleiding. Dankzij onze gevarieerde teamsamenstelling en ervaring kunnen wij u in elk stadium van de bouw van dienst zijn. Een partner door dik en dun dus.

Advies en begeleiding

U moet daarbij denken aan adviezen tijdens de ontwerpfase, juridische adviezen bij contractvorming en adviezen tijdens de realisatiefase. Daarnaast zorgt AvK Bouwpartners ook voor bouwbegeleiding in de vorm van directievoering en/of bouwtoezicht.

Zowel zakelijk als particulier

Dankzij de bijzondere combinatie van de diensten en onze persoonlijke aanpak, bereiken we bij AvK Bouwpartners een hoge mate van efficiency. En dat doen we met heel veel plezier en vakkennis voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particuliere klanten.

Waar staat AvK voor?

Het antwoord op die vraag is simpel: Arrian van Kooten. Hij is al sinds de oprichting betrokken bij AvK Bouwpartners en is tegenwoordig de enige eigenaar. Arrian rondde zijn MBO- en HBO-studie bouwkunde met succes af. Daarna doorliep hij het traject van stagiaire tot eerste tekenaar bij architectenbureau Ehrenhard. Bij datzelfde bedrijf deed hij ook veel ervaring op in diverse takken van bouwbegeleiding voordat hij in 2008 zijn eigen bedrijf begon.

Team AvK

Maar Arrian doet het zeker niet alleen. Hij weet zich omringd door een team van vaste medewerkers en flexibele krachten die ervoor zorgen dat iedere aanvraag en opdracht tot in detail wordt uitgewerkt met een hoge mate van betrokkenheid en een uitstekende service. Dat heeft ertoe geleid dat projecten vaak een vervolg krijgen en er een trouwe klantenkring van vaste opdrachtgevers is opgebouwd.

reviews

Klanten aan het woord

Voor deze klant waren wij nauw betrokken bij de bouw van een schuurwoning in Markelo. "AvK Bouwpartners onderscheidt zich door de reactiesnelheid. De lijnen met Arrian zijn kort en de gesprekken en de voortgang verlopen in een goede sfeer. Gemaakte afspraken worden accuraat nagekomen."

Voor deze klant bouwen wij een karakteristieke schuurwoning in Langeveen. ''De adviezen van AvK zijn echt super. Wij zaten hier niet echt op één lijn qua ideeën. Hij bedacht uitstekende oplossingen waar iedereen blij mee was. Qua bouwbegeleiding zit AvK er bovenop. Wij zijn er heel blij mee."

Wij werden door dezelfde opdrachtgever ingeschakeld bij de uitbreiding van het kantoor van Combi Terminal Twente (CTT) en de bouw van zijn woning in Geesteren (Ov.) ''Ik bouw al twintig jaar en heb nog nooit iemand meegemaakt zoals Arrian. Zó accuraat, zó fanatiek en zó snel. Wat hij levert klopt altijd. Hij is eigenlijk 24/7 bereikbaar. Dat werkt erg prettig."

Liever maar één aanspreekpunt tijdens de bouw?

Uw eigen vertrouwenspersoon tijdens het bouwproces.
Sterk landelijk netwerk met bijzondere lokale kennis.
Jarenlange ervaring in alle bouwsectoren.