Door op de knop ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van de soorten cookies die in ons ​​privacy reglement worden beschreven.
Contact

AvK Bouwpartners

Bedankt, uw bericht is verzonden!
Er is iets fout gegaan bij het verzenden! Probeer het opnieuw.

AvK Bouwpartners B.V. is een allround bouwkundig adviesbureau. We hebben voor elke discipline specialisten in ons team en werken voor zowel zakelijke als particuliere klanten. We zijn met name gespecialiseerd in bouwkundig advies, bouwkundig tekenwerk en bouwbegeleiding.

Bezoekadres

Molenstraat 55b
7471 CK GOOR

Telefoon: 0547-273 703
Email: info-at-avkbouwpartners.nl

Belangrijke gegevens

Leveringsvoorwaarden: DNR2011
KVK nummer: 61028762
BTW nummer: NL854172567B01

reviews

Klanten aan het woord

Voor deze klant waren wij nauw betrokken bij de bouw van een schuurwoning in Markelo. "AvK Bouwpartners onderscheidt zich door de reactiesnelheid. De lijnen met Arrian zijn kort en de gesprekken en de voortgang verlopen in een goede sfeer. Gemaakte afspraken worden accuraat nagekomen."

Voor deze klant bouwen wij een karakteristieke schuurwoning in Langeveen. ''De adviezen van AvK zijn echt super. Wij zaten hier niet echt op één lijn qua ideeën. Hij bedacht uitstekende oplossingen waar iedereen blij mee was. Qua bouwbegeleiding zit AvK er bovenop. Wij zijn er heel blij mee."

Wij werden door dezelfde opdrachtgever ingeschakeld bij de uitbreiding van het kantoor van Combi Terminal Twente (CTT) en de bouw van zijn woning in Geesteren (Ov.) ''Ik bouw al twintig jaar en heb nog nooit iemand meegemaakt zoals Arrian. Zó accuraat, zó fanatiek en zó snel. Wat hij levert klopt altijd. Hij is eigenlijk 24/7 bereikbaar. Dat werkt erg prettig."