Door op de knop ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van de soorten cookies die in ons ​​privacy reglement worden beschreven.
DIENSTEN

Visualiseren

Zien en voelen op schaal

Een tekening blijft een een tekening. Maar met een artist impression of 3D-print wordt pas echt duidelijk hoe uw bouwproject eruit gaat zien.

Artistieke impressie

Een artist's impression of artistieke impressie is een afbeelding, filmpje of model om een object of situatie af te beelden waarvan geen fotografische afbeelding bestaat, AvK biedt de mogelijkheid tot een levensechte impressie van uw bouwproject zodat u een uitstekende indruk krijgt van uw te bouwen woning of project.

3D printen

Benieuwd hoe groot die slaapkamer nu werkelijk is in verhouding tot andere ruimtes? Dan is een 3D-print dé oplossing. Deze marquette op schaal geeft u een perfect over- en inzicht van uw droomhuis of verbouwing. Er gaat niets boven zien en voelen!

Reproshop

Voor printen, plotten, scannen of kopieerwerk bent u bij AvK-Reproshop aan het juiste adres. Dit doen wij van groot tot klein formaat, (E36”- A0 - A1 - A2 - A3 - A4 - A5). AvK-Repro staat garant voor een goede service en kwaliteit tegen een lage prijs!

DIENSTEN

Wij zijn u graag nog meer van dienst

Adviseren
Regelgeving, juridische kwesties, toetsing. Het komt allemaal op u af tijdens een bouwproject. AvK Bouwparnters helpt.
Ontwerp
Van schets tot definitief ontwerp: AvK Bouwpartners zet uw ideeën om in een deskundige technische bouwtekening.
Begeleiden
Wilt u ook tijdens de bouw een aanspreekpunt hebben richting aannemer of bouwbedrijf? AvK Bouwpartners staat u half.

Liever maar één aanspreekpunt tijdens de bouw?

Uw eigen vertrouwenspersoon tijdens het bouwproces.
Sterk landelijk netwerk met bijzondere lokale kennis.
Jarenlange ervaring in alle bouwsectoren.