Door op de knop ‘Accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van de soorten cookies die in ons ​​privacy reglement worden beschreven.
DIENSTEN

Ontwerpen

Van kladje tot bouwvergunning

Van schets tot definitief ontwerp: AvK Bouwpartners zet uw ideeën om in een deskundige technische bouwtekening.

Uw droom realiseren, dat is wat AvK Bouwpartners nastreeft. Wij proberen ons zoveel mogelijk te verplaatsen in uw wensen. Vanuit die persoonlijke benadering gaan wij aan de slag aan de tekentafel. De bouwkundige technische tekening vormt de basis voor uw verbouwing of nieuwe woning. Van daaruit start een omvangrijk traject met wet- en regelgeving, vergunningen en financiële afwegingen. AvK begeleidt u in dat hele proces.

Betrouwbare partner

Onze kracht zit in het bouwtechnisch uitwerken van ideeën en ontwerpen waarin wij moderne bouwtechnieken toepassen en letten op de bouwkosten. Met ons als uw bouwpartner bent u zeker van een bouwkundig ontwerp en tekenwerk dat voldoet aan uw wensen en tevens aan alle technische eisen.

Wat en hoe?

Als duidelijk is wat u wilt gaan doen volgt de vraag: hoe dan? Dan is de technische tekening of ontwerp van AvK Bouwpartners een solide basis. Wij garanderen een precieze maatvoering en gebruik van de juiste materialen. Daarnaast houden wij in ons ontwerp rekening met bijvoorbeeld constructie-eisen en installatiewensen.

Visualiseren

AvK kan het ontwerp ook visualiseren met bijvoorbeeld een artist impression en of 3D-print. Zodat u nog preciezer kunt zien en voelen hoe uw droom er straks in realiteit uit gaat zien.

DIENSTEN

Wij zijn u graag nog meer van dienst

Adviseren
Regelgeving, juridische kwesties, toetsing. Het komt allemaal op u af tijdens een bouwproject. AvK Bouwparnters helpt.
Begeleiden
Wilt u ook tijdens de bouw een aanspreekpunt hebben richting aannemer of bouwbedrijf? AvK Bouwpartners staat u half.
Visualiseren
Een tekening blijft een een tekening. Maar met een artist impression of 3D-print wordt pas echt duidelijk hoe uw bouwproject eruit gaat zien.

Liever maar één aanspreekpunt tijdens de bouw?

Uw eigen vertrouwenspersoon tijdens het bouwproces.
Sterk landelijk netwerk met bijzondere lokale kennis.
Jarenlange ervaring in alle bouwsectoren.