Project
Schuurwoning te Langeveen
Jaar
2022
Plaats
Status
In uitvoering
No items found.

In het buitengebied van Langeveen te midden van de natuur wordt een prachtige schuurwoning gerealiseerd. Het gebruik van materialen zoals hout en staal maken de woning stoer, praktisch én tijdloos. Grote glaspartijen maken de woning modern, maar tegelijkertijd sfeervol.

Ruim, comfortabel, functioneel & aangenaam om in te wonen. Een mooi gebouw, volledig verankerd in de omgeving. Modern & tijdloos.

In dit karakteristieke plaatsje in Overijssel waar je kan genieten van de rust en ruimte - wordt de mooie, tijdloze woning voor de familie van Schaik gerealiseerd. Een zandpad voert naar deze mooie plek, ver weg van de straat. De omgeving is landelijk & de natuur beeldschoon. Mooie hagen en grote bomen spelen de hoofdrol. daarnaast neemt het graslandschap een groot deel van de horizon in.

De gevel grenzend aan de oprit is relatief gesloten met een in het oog springende entree. Voor het gevelmetselwerk is gebruik gemaakt van een ruwe natuursteen, welke op verzoek van de familie zo wild mogelijk wordt uitgevoerd. Het resultaat is een gevel vol karakter in de tinten grijs/bruin die perfect past binnen het landschap. De woning opent zich daarintegen helemaal naar het zuiden. Vanuit de woonkamer & keuken loop je door tot een overdekt terras met uitzicht over het landschap.

TAGS

Liever maar één aanspreekpunt tijdens de bouw?

Uw eigen vertrouwenspersoon tijdens het bouwproces.
Sterk landelijk netwerk met bijzondere lokale kennis.
Jarenlange ervaring in alle bouwsectoren.